Cart 0
Jalo on täyden palvelun koruseppä. Palvelen ja neuvon asiakkaita kaikissa asioissa. Seison 100 prosenttisesti korujeni takana. Jos korussa tulee ongelmia, se on minun ongelmani, ei asiakkaan ongelma.
 

korumuotoilua ilman ennakkoluuloja ja rajoitteita. MUOTOJA, VÄREJÄ, Elämää. Vintage-tyyliä jo uutena. 

Jalon korut

 
 
5DR_0687-Edit.png
 
 

Oma Jalokoru

Koruissani kaikki on aitoa: jalometallit, kivet ja muut materiaalit. Jalo-koruista et löydä mitään epäaitoa, et materiaalin etkä suunnittelufilosofian puolelta.

Vahvaa, rosoista ja elämänmakuista

Jalolla löytyy Suomen suurin käsintehtyjen värillisten kivikorujen kokoelma. Teen koruja ennakkoluulottomasti ja isolla variaatiolla: paljon eri muotoja ja värejä. Vaikka työskentelen tinkimättömällä käsityöläisen tavalla, koruni ovat hintaluokassa joka on kaikkien saavutettavissa. 

Jalon korut ovat nimensä mukaisia, jalometalleja: kultaa, hopeaa, platinaa ja palladiumia. Suunnittelen koruni puhtaasti oman näkemykseni mukaan. Päämääräni on solmia pitkiä asiakassuhteita. Jalo-koru on ikuinen. Pyrin siihen että asiakas voi Jalo-korun valitessaan ylpeänä kantaa koruaan elämänsä loppuun saakka. Silloin koru on myös asiakkaalle ikuinen. Monet koruni näyttävät vintagelta jo uusina, ikään kuin niillä olisi jo vuosikymmenten tarina kerrottavana. Haluan herättää ajatuksia ja tehdä suunnittelua ja koruja perinteistä poiketen. Jos laitat Jalo-korun yllesi, saattaa seurueessa joku kysyä “mistä ja mikä tuo on”? 

Suunnittelen ja valmistan korut pieteetillä. Hion muotoja ja yksityiskohtia niin kauan että olen niihin tyytyväinen. Vaikka siihen menisi vuosia. Pisimpään tekemäni koruun kului kaikkiaan 9 vuotta. 


Suurimmat esikuvani muotoilussa löytyvät saksalaisesta Bauhaus-taidekoulusta. Typografiasta, arkkitehtuurista ja vedenalaisesta maailmasta. 

Kun haluat tilata

Teen myös tilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaisesti

Minulle on tärkeää saada tilaustöihinkin Jalon näköinen henki. Tilaustyöt ovat usein kierrätettäviä materiaaleja, jotka asiakas monesti itse tuo minulle. Tilaustöitä Jalon pajalta valmistuu n. 100 kappaletta vuodessa. Teemme korun juuri sinulle sopivaksi. Valikoimassa on myös jo valmiita malleja, joista voit valita. Sormuksissa klassisen pyöreän rungon lisäksi vaihtoehtoja on myös neliön ja kolmion malliset rungot.

Kun haluat tilata Jalo-korun, ota yhteyttä joko puhelimitse (019) 237 210, sähköpostilla jalo.timo@gmail.com tai tällä lomakkeella. Alla muutama vinkki huomioon otettavista asioista.


Raaka-aineet

Korun raaka-aineena voi olla esimerkiksi keltakulta, valkokulta, ruusukulta, hopea sekä platina. Raaka-aineena voi toimia hyvin jalometallin lisäksi myös kokonaan muun tyyppinen materiaali, esimerkiksi nahka.

Voit tuoda myös omaa kultaa, kierrätämme mielellämme materiaaleja koruissamme.

Kivet

Laajasta kivivalikoimastamme löytyy sekä värillisiä että värittömiä kiviä. Voit tuoda myös oman kiven tai ostaa meiltä pelkän jalokiven.

Koko

Sormuksen mitta kannattaa ottaa omasta, hyvin istuvasta sormuksesta. Kokoon voi vaikuttaa materiaalin leveys sekä rungon muoto. Voit myös tuoda mukanasi sopivan sormuksen malliksi.

Hinta

Materiaalit vaikuttavat korun hintaan, esimerkiksi onko materiaali uutta vai kierrätettyä, ovatko kivet uusia vai vanhoja.

Toimitus

Luovutan korun asiakkaalle mieluiten liikkeessämme. Näin voin parhaiten taata toimituksen ja palvelun laadun. Samalla voin tavata asiakkaan, mikä on minulle erittäin tärkeää. Tarvittaessa myös postitamme koruja.

Maksu

Tilattavista koruista maksetaan ennakkoon 20 % korun hinnasta.