Cart 0
Jalo on täyden palvelun koruseppä. Palvelen ja neuvon asiakkaita kaikissa asioissa. Seison 100 prosenttisesti korujeni takana. Jos korussa tulee ongelmia, se on minun ongelmani, ei asiakkaan ongelma.
 

tule fiskarsiin
 

Paja Fiskarsissa & yhteystiedot

 
 
5DR_0775-Edit.png
 
 

Jalon paja Fiskarsissa

Toivon asiakkaani kokevan enemmän kuin pelkän kultasepän pajan ja liikkeen. Fiskarsin ruukkimiljöössä vieraileva laskeutuu keskelle maamme historiaa. Suomalaisen teollisuuden alkulähteelle. Täällä muotoilu, miljöö ja inspiraatio tempaisevat jokaisen mukaansa. 

Tunnelmallinen Fiskars on Jalo-korujen koti

Pajani ja liikkeeni ovat Fiskarsin historiallisessa ruukkikylässä, joka on yksi suomalaisen teollisuushistorian ja muotoilun keskeisiä paikkoja. Olen aina työskennellyt esteettisissä ja historiallisissa ympäristöissä. Ne ovat minulle ja koko suunnittelufilosofialleni tärkeitä ja niistä on tullut keskeinen osa Jalo-korujen henkeä. Haluan myös että kun asiakkaat tulevat liikkeeseeni, he kokevat kokonaisvaltaisen elämyksen joka alkaa jo matkalla - vehreiden harjujen ja jalopuiden reunustamien teiden ja järvimaisemien läpi.

 
 
 

Jalon paja Fiskarsissa

Isidorintie 4, 10470 Fiskars
Puhelin (019) 237 210 ja 040 5576 313
Avoinna päivittäin 10-17, tai sopimuksen mukaan


Ota yhteyTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan mitä voimme hyväksesi tehdä. Mikäli yhteydenotto koskee korun teettämistä tai tilaamista, laita viestiin mahdollisimman selkeästi toiveet raaka-aineista, kivistä, koosta ja hintaluokasta ja palaan asiaan tarkemmin.

 

 

Suosittelen

 

Suosittelen Fiskarsissa JA LÄHIYMPÄRISTÖSSÄ

Vierailu Fiskarsissa on kokonaisvaltainen kokemus täynnä rosoista ruukkiromantiikkaa ja vahvaa teollisuuden jättämää historiallista elämänjälkeä.

Fiskarsissa voit viettää mukavan päivän tai vaikkapa kokonaisen viikonlopun ja nauttia upeasta ja puistomaisesta ruukkimiljööstä, lukuisista käsityökaupoista, ravintoloista ja hotellista. Sesonkiaikana Fiskarsissa on paljon näyttelyjä ja muita tapahtumia.

Tietoa kylän palveluista saat Fiskars Villagen sivuilta!

Suosikkilounaspaikkani Thai Fine

Suosittelen monipuolista lounasbuffaa

Vanha Turuntie 75, 10420 Pohjankuru
www.thaifine.net


 

Pajapullat ja aamusämpylät Backersin leipomosta

Kokeile herkullisia vegaanisia munkkeja!

Borgbyntie 2, 10440 Bollsta
www.backers.fi


 

Parempi rentoutuminen Unkan Baarista

Parhaita paikallisia panimotuotteita

Keskustie 57, 09120 Karjalohja
www.unkanbaari.com


Hyvät snacksit Serendipitystä

Suosittelen makoisaa burgeria

Kauppiaankatu 30, 10300 Karjaa
www.serendipity.fi